om my studio

CEO and Founder

linda jonsson

Med stor passion, bred kunskap och mycket hjärta grundade jag företaget MY STUDIO för 10 år sedan med en dröm om att ge skön energi till alla tränande, inspirera till nytänkande, sprida träningsglädje och ge människor en skönare vardag, på riktigt.

Jag är utbildad Idrottsvetare via Umeå universitet, personlig tränare, hälsocoach, kostrådgivare och instrukör och har jobbat med träning och hälsa i över 20 år ute på gym, på företag samt i min egna träningsstudio.

Idag erbjuder jag onlinekonceptet Womens Boost, PT Online, olika träningsguider, personliga träningsevent och träningsresor till Kroatien via mitt företag MY STUDIO.

Jag vet att det är de små detaljerna som gör de stora skillnaderna, vilket genomsyrar mina produkter.

Välkommen att följa med på resan!

Linda Jonsson

CEO & Founder
@lindajonssonse

My Studio erbjuder

Hälsa och Välmående för dig

Womens Boost

Effektivt och Enkelt onlinekoncept anpassat efter dig som kvinna med
målet att bli starkare, tajta till kroppen, bli piggare och gladare. Du
väljer själv om du vill träna hemma eller på gym.

149:-/månad

Personlig träning online

Personligt tränings- och kostupplägg anpassat utifrån ditt behov, dina mål samt ditt nuvarande utgångsläge.

499:-/upplägg

Träningsguider

Välj en träningsguide som passar dig just här och just nu!

MAMA BOOST är för dig som är gravid och vill ge dig själv bra förutsättningar under graviditeten samt inför förlossning och livet som nybliven mamma. STRONG MUM är guiden för dig som nybliven mamma som vill komma igång igen och skonsamt stärka dig från insidan och ut.

Hitta guiden för dig!

Från 229:-

Träningsevent

Så snart denna pandemi är förbi hoppas jag att vi kan återuppta härliga "Womens Boost event" på Sankt Jörgen Park i Göteborg.

Vi tränar igenom hela kroppen under ett dygn med tre sköna träningspass och njuter däremellan av lugn samt god mat i vacker spamiljö.

Träningsresor

Följ med på en aktiv semesterresa till fantastiska Losinj i Kroatien tillsammans med likasinnade där vi varvar svettiga träningspass med avkoppling på **** spahotell vid havet.

Så snart pandemin är över så planerar jag att resa igen.

Pris från 11 490:-