logo - kopia

Womens Boost – Effektivt och Enkelt onlinekoncept till dig som verkligen vill göra en förändring!

Årets stora nyhet och konceptet som kommer att förändra ditt liv är anpassat efter dig som kvinna med målet att bli starkare, gå ner i vikt, tajta till kroppen, bli piggare och gladare.

DU har motivationen och JAG ger dig redskapen som krävs för en snabb och hållbar förändring!

Varje månad får du ett periodiserade träningsupplägg, kostupplägg samt allmänna hälsotips och recept för att du på sikt ska ta dig dit du vill.

För endast 149:-/månad får du tillgång till vår unika webblösning där vi har all kontakt och du får allt ditt material.

Du väljer själv om du vill träna hemma (utan redskap) eller på gym (med redskap) och får ditt träningsupplägg anpassat därefter.

Du bestämmer också hur länge du vill fortsätta din boost.

I priset ingår:

 • Ett periodiserat träningsupplägg var 4e vecka uppdelat på tre obligatoriska träningspass per vecka samt ett bonuspass
 • Ett kostupplägg var 4e vecka
 • Värdefulla tips och råd för att ta dig i mål
 • Inspirerande recept (efter vecka 8)
 • Tillgång till vår app som ger dig allt material inklusive utförliga träningsvideor
 • Inträde till vår slutna Facebookgrupp där du inspireras av andra

Att delta i Womens Boost:

Det här är en utmaning till dig som verkligen vill ha en förändring och du kommer garanterat att få resultat när du följer konceptet till punkt och pricka.

Det som krävs av dig under dina fyra veckor är att du tränar minst tre träningspass per vecka (två styrketräningspass och ett konditionspass) och följer ditt kostprogram. Redan efter de första fyra veckorna kommer du att se en skillnad!

Du fortsätter ditt deltagande i Womens Boost så länge du betalar in 149:- till swish nr 123 068 74 18 eller till BG 5381 40 59.

Så här kommer du igång:

Swisha 149:- till nr 123 068 74 18 eller betala in till BG 5381 40 59 och skriv din mailadress samt om du vill ha ett upplägg för hemmaträning eller gym som meddelande! Så snart jag registrerat din inbetalning (2-3 arbetsdagar) får du ett informationsmail och kvitto följt av information om hur du skapar ett konto till vår webbplattform.

Så snart du skapat ett inlogg kommer du få tillgång till ditt upplägg och du är igång!

Skillnaden på Womens Boost och ”vanlig” PT?:

Efter över 15 år som PT och Coach har jag till 90% tränat kvinnor. Kvinnor med liknande mål, drömmar, utgångsläge, begränsningar och förutsättningar. Jag kan kvinnokroppen, jag vet hur vi fungerar och jag vet vad vi behöver! Därför har jag skapat Womens Boost!

Min dröm och mitt mål är att hjälpa så många kvinnor som möjligt att faktiskt göra DEN där förändringen en gång för alla utan att betala massor av pengar och till och med utan att behöva ha tillgång till ett gym. Jag vet att det är möjligt!

Konceptet är alltså inte ett personligt upplägg anpassat efter dig utan ett koncept anpassat efter dig som kvinna! Konceptet ger heller ingen personlig coachning utan när du väl bestämt dig så är det du själv som gör jobbet tillsammans med många andra kvinnor. Jag finns hela tiden med dig, backar upp och tänker på dig men vet du vad.. JAG VET ATT DU KAN! Så länge du får rätt redskap som garanterar framgång så vet jag att du kan!

Vanliga frågor:

 • Du väljer själv om du vill ha ditt upplägg anpassat efter hemmaträning (utan redskap) eller gym (med redskap). Oavsett upplägg får du alltid med ett bonuspass innehållande ett träningspass med redskap om du har hemmaträning som alternativ samt ett träningspass utan redskap om du valt gym som alternativ, för variation och en valmöjlighet.
 • Ditt kostupplägg kommer att passa dig även om du är vegetarian, vegan, gluten- eller laktosintollerant.
 • Du avgör själv om du vill äta kosttillskott eller inte under perioden
 • Du kan absolut byta ut ditt schemalagda konditionspass till ett spinning, indoorwalking, löpning, simning eller annat konditonspass.
 • Jag jobbar inte med snabba lösningar (Quick fix)  trots att du kommer att se resultat snabbt på grund av din förändring. Jag önskar att du precis som jag har en hälsosam syn på såväl träning som kost.

Boost yourself today!