Starta din

boost idag!

Träningsupplägg

När du startar din boost får du ett nytt träningsupplägg var 4e vecka och du väljer själv om du vill träna hemma (utan redskap) eller på  gym (med redskap).

Du tränar tre till fyra gånger/vecka och dina träningspass är enkla att följa via app eller webb och består av två styrketräningspass, ett cardiopass samt ett extrapass per vecka.

Varje övning har en instruktionsvideo för att hjälpa dig med utförande  och teknik.

Kostupplägg

I konceptet ingår ett kostupplägg som justeras var 4e vecka för bästa resultat.

Upplägget passar trots eventuella allergier och kostavvikelser.

Var fjärde vecka får du också nya inspirerande recept.

Allt i appen

Som betalande Womens Boost kund har du tillgång till vår unika webblösning och app där vi har all kontakt måndag till torsdag.

Det är också via denna portal du får allt ditt material, kan mäta dina resultat och logga dina träningspass.

Enkelt, smidigt och nära till hands!

Anpassat för dig som kvinna

149kr/månad

\

Ett periodiserat träningsupplägg var 4e vecka uppdelat på tre obligatoriska träningspass per vecka samt ett bonuspass

\

Ett kostupplägg var 4e vecka

\

Värdefulla tips och råd för att ta dig i mål

\

Månadens recept var 4e vecka

\

Tillgång till vår app som ger dig allt material inklusive utförliga träningsvideor

\

Inträde till vår slutna Facebookgrupp där du inspireras av andra

\

Ingen bindningstid!

\

En coach på axeln och kontakt med Linda under vardagar

Det här är Womens Boost!

Womens Boost – Effektivt och Enkelt onlinekoncept till dig som verkligen vill göra en förändring!

Årets stora nyhet och konceptet som kommer att förändra ditt liv är anpassat efter dig som kvinna med målet att bli starkare, gå ner i vikt, tajta till kroppen, bli piggare och gladare.

DU har motivationen och JAG ger dig redskapen som krävs för en snabb och hållbar förändring!

Varje månad får du ett periodiserade träningsupplägg, kostupplägg samt allmänna hälsotips och recept för att du på sikt ska ta dig dit du vill.

För endast 149:-/månad får du tillgång till vår unika webb/applösning där vi har all kontakt och du får allt ditt material.

Du väljer själv om du vill träna hemma (utan redskap) eller på gym (med redskap) och får ditt träningsupplägg anpassat därefter.

Du bestämmer också hur länge du vill fortsätta din boost och det är enkelt att avsluta när som helst.

Frågor och svar

Skillnaden på Womens Boost och ”vanlig” PT?:

Efter över 15 år som PT och Coach har jag till 90% tränat kvinnor. Kvinnor med liknande mål, drömmar, utgångsläge, begränsningar och förutsättningar. Jag kan kvinnokroppen, jag vet hur vi fungerar och jag vet vad vi behöver! Därför har jag skapat Womens Boost!

Min dröm och mitt mål är att hjälpa så många kvinnor som möjligt att faktiskt göra DEN där förändringen en gång för alla utan att betala massor av pengar och till och med utan att behöva ha tillgång till ett gym. Jag vet att det är möjligt!

Konceptet är alltså inte ett personligt upplägg anpassat efter dig utan ett koncept anpassat efter dig som kvinna! Konceptet ger heller ingen personlig coachning utan när du väl bestämt dig så är det du själv som gör jobbet tillsammans med många andra kvinnor. Jag finns hela tiden med dig, backar upp och tänker på dig men vet du vad.. JAG VET ATT DU KAN! Så länge du får rätt redskap som garanterar framgång så vet jag att du kan!

För vem passar Womens Boost?
Svar: Konceptet passar alla kvinnor som vill göra en förändring och ”ta tillbaka” sin kropp. Du är målmedveten och har bestämt dig men vet inte riktigt hur du ska börja. Du önskar tappa några bekvämlighetskilon, tajta och forma kroppen samt öka ditt välmående och välbefinnande.

Vad är skillnaden mellan Womens Boost och PT online?
Svar: Efter över 15 år som PT och Coach har jag till 90% tränat kvinnor. Kvinnor med liknande mål, drömmar, utgångsläge, begränsningar och förutsättningar. Jag kan kvinnokroppen, jag vet hur vi fungerar och jag vet vad vi behöver! Därför har jag skapat Womens Boost! För att på ett enkelt och ekonomiskt sätt kunna hjälpa fler till förändring.

Konceptet är med andra ord anpassat efter dig som kvinna med målet att gå ner några kilon, tajta till kroppen och öka såväl välmående som välbefinnande, inte efter dig som individ.

Du gör jobbet! När du väl har bestämt dig så är det du själv som gör jobbet tillsammans med många andra kvinnor och med mig på axeln. Jag finns hela tiden med dig och tänker på dig men drivet kommer från dig och vet du vad.. JAG VET ATT DU KAN!

Vad kostar det?
Svar: 149:-/månad

Hur betalar jag?
Svar: Du registrerar ditt betalkort vid registrering och sen dras det 149:-/månad direkt från ditt kort.

Hur länge bör jag fortsätta med konceptet?
Svar: Konceptet är anpassat för att du ska kunna använda det precis så länge du vill då jag periodiserar ditt upplägg så att du hela tiden inspireras, utvecklas och blir starkare.

Hur avslutar jag Womens Boost?
Svar: Du avslutar din boost själv och precis när du vill med en enkel knapptryckning via portalen.