my-studio_original_small

Häng med My Studio på en träningsresa till vackra Kroatien under hösten 2019!

– Den 10-17 september 2019 åker vi ner till Kroatien tillsammans med vår PT Linda Jonsson för en vecka med träning, sol, bad och god mat. Vi åker i en mindre grupp och du har du möjlighet att följa med på egen hand eller tillsammans med vänner, kollegor eller familj. Nedan kan du läsa mer om resan!

19299-facebook

My Studio träningsresa!

– Den 10-17 september 2019 reser vi i mindre grupp till hälsans Ö, Losinj i Kroatien för en vecka med sol, bad, träning och god mat.

Häng med på en aktiv semesterresa tillsammans med likasinnade där vi varvar svettiga träningspass med avkoppling. Vi tränar två instruktörsledda pass om dagen – ett på morgonen och ett på eftermiddagen – där rörlighet/flexibilitet, styrka, balans samt pulshöjande träningspass avlöser varandra. Däremellan kan du utnyttja hotellets gym och spaavdelning, promenera i vackra närområden, göra en utflykt eller bara njuta av poolområden eller ett kristallklart hav.

Resan passar alla som gillar en aktiv livsstil ovsett träningsnivå och tidigare erfarenheter. Kom som du är, ta med familjen, vännerna eller varför inte bjuda med kollegorna på denna härliga träningsvecka.

Vi reser från Göteborg Landvetter flygplats och efter endast två timmar med flyg landar vi i Kroatien.

Vi bor på Hotell Punta, ett fyrstjärnigt hotell alldeles vid havet med utsikt över Veli Losinjs hamn. Här har vi tillgång till fina träningsfaciliteter – både inomhus och utomhus, tennisbanor, klättervägg och 220 km promenadstråk längs ön. Allt för att stimulera till rörelseglädje.

BOKA HÄR Begränsat antal platser!

G R U N D PA K E T

  • Direktflyg tur & retur från Göteborg
  • Transfer till/från hotellet
  • Del i dubbelrum
  • Badrock på rummet
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Samtliga träningspass enligt schema

PRISER

  • Grundpaket 10990:-
  • Enkelrumstillägg 2500:-

*Detta är en gruppresa. Vid för få anmälningar kan resan komma att ställas in. Naturligtvis återbetalas i sådant fall hela beloppet för resan.

Preliminärt träningsschema

Tisdag 10/9

17.00 – 18.00 Flexilexi Fun – Ett uppmjukande och roligt träningspass där vi använder oss av elastiska gummiband samt flexband som hjälpmedel. Styrka, mobilitet och flexibilitet för både muskler och leder ger en bra start på resan.

Onsdag 11/9

08.30 – 09.30 Powerwalk Strength – En uppfriskande morgonpromenad längs havet med stopp för utmanande styrkeintervaller.

17.00 – 18.00 Bodyweight – En rolig träningsklass där vi endast använder vår egen kropp som belastning och redskap. Vi varvar spännande övningar som utmanar både balans, styrka, uthållighet och kroppskontroll.

Torsdag 12/9

08.00 – 09.00 Goodmorning body – Vi väcker kroppen till liv i soluppgången med mjukgörande rörlighetsträning. En mjuk start!

17.00-18.00 Kettlebell Swing –  En tuff och rolig klass där du får utmana både styrka och uthållighet med hjälp av kettlebells.

Fredag 13/9

08.00 – 09.00 CORE boll – Vi kommer att lära känna pilatesbollen lite bättre under klassen där vi utmanar framförallt bål styrka samt balans.

17.00 – 18.00 Weightliftening – Vi går igenom lyftteknik samt jobbar tyngre styrke intervaller för hela kroppen med skivstång. Här får du möjligheten att förbättra din teknik i grundövningar som marklyft, knäbör och pressar.

Lördag 14/9

08.00 – 09.00 Powerwalk Interval – Vi startar dagen med en härlig morgonpromenad vid havet med pulshöjande inslag längs vägen.

17.00 – 18.00 Play with dumbbells – En klass där vi utmanar både styrka, balans, uthållighet och explosivitet med hantlarna i fokus. Så här har du aldrig jobbat med detta redskap tidigare.

Söndag 15/9

08.00 – 09.00 CORE strength – En utmanande klass för både mage och rygg.

17.00 – 18.00 Functional with TRX – En rolig och utmanande klass där vi använder oss av TRX band. Vi jobbar både styrka, uthållighet och puls.

Måndag 16/9

08.00 – 09.00 Postular training – Få en känsla av hur vi kan träna kroppens allra djupaste muskler samtidigt som du smörjer leder och ligament. Helande och läkande träning för styrka samt rörlighet från insidan och ut.

17.00 – 18.00 Interval training – 1 minut kan kännas väldigt lång och 30 sekunder alldeles för korta! Med din egen kropp som hjälpmedel utmanar du dig själv lite utöver det vanliga. Vågar du anta utmaningen?

Läs mer eller boka resan här!

DSC_0844