My Studio_StrongMum_Small

Strong Mum är årets härligaste mammaträning för nyblivna mammor i Göteborg och Mölndal. Vi tränar i mindre grupper, där alla får individuell hjälp, för att säkerställa resultat, oavsett utgångsläge.

Med hjälp av vår egen kroppsvikt och redskap tränar vi rörlighet, flexibilitet, styrka och kondition under 50 minuter. Vi arbetar med funktionella rörelser för hela kroppen som kommer att göra dig stark i din vardag som nybliven mamma.

Vi vill erbjuda en effektiv och anpassad träning som säkerställer att du tränar på rätt sätt för att bygga upp din kropp på nytt efter graviditeten. Med Strong Mum kommer du snart att känna dig stark, rörlig, fast, hälsosam och balanserad igen.

Konceptet passar alla mammor som vill göra en förändring och komma i form igen och du väljer själv om du vill träna en eller flera gånger i veckan. Barn är självklart varmt välkomna!

För regelbunden uppdatering samt annat skoj, följ Strong Mum nära dig på facebook och Instagram!

Information

STRONG MUM grupper VT 2018 med start 8 januari: Måndagar klockan 10.15 UTOMHUS på Heden med Linda Tisdagar klockan 10.00 INOMHUS i studion med Pratz Onsdagar klockan 10.00 UTOMHUS på Heden med Linda Torsdagar klockan 11.45 UTOMHUS på Heden och 17.00 INOMHUS i studion med Linda Fredagar klockan 10.00 INOMHUS i studion med Pratz

TERMINEN:

Vårterminen 2018 sträcker sig från måndag den 8 januari fram till fredag den 6 juli. Du är välkommen att hoppa in som ny deltagare när som helst under terminens gång.

PLATS:

Januari till April tränar vi inomhus på My Studio Södra vägen 43 (bokning krävs!)

Maj till Juli tränar vi utomhus på Heden i centrala Göteborg så länge vädret tillåter. Vid regn och/eller blöt mark tränar vi alltid inomhus i studio (bokning krävs). Vid frågetecken uppdaterar vi alltid vår facebooksida senast 30 minuter innan passet startar.

BOKNING:

Bokningen är öppen året runt även om vi tränar utomhus mellan maj och juli. Är det bra väder under denna period är dock ALLA mammor välkomna (bokade eller ej). När det regnar eller är blött flyttar vi in i vår studio och då har bokad plats företräde då antalet tränande är begränsade till åtta mammor med barn.

Du bokar din plats på strongmum.se genom att skapa ett konto (via logga in knappen). Logga sen in och boka din plats. Varje veckas träningspass läggs ut för bokning på söndagen någon gång efter kl 17.00.

Avbokar gör du senast en timme innan klassen startar genom att skicka ett sms till 070-6309747. Utebliven bokning debiteras med ett klipp.

Drop in tränande är välkomna så länge plats finns!

I STUDION:

Det finns en lekmatta som bebisen får mysa på under träningspasset och det går att parkera barnvagnen utanför studions fönster om hen sover. Inga barnvagnar får plats inne i studion. Insläpp sker tidigast 15 minuter innan passet startar. Använd inomhusskor eller strumpor.

KONTAKT:

strongmum@my-studio.se

PRISER & INBETALNING:

Vi rekommenderar alla som vill köpa klippkort innan sommaren att köpa terminskort för 1600:- eller betala drop in för 150:-/gång Terminskort januari till juli (3800:-) NU från maj 1600:- Drop In 150:- Betala till Bankgiro eller swish och ange din mailadress samt Gbg city som meddelande! Bankgiro: 472-8978 Swish: 123 340 74 75

STRONG MUM grupper VT 2018 med start 15 januari:

Måndagar klockan 09.40 (med start 15/1)

TERMINEN:

Vårterminen 2018 sträcker sig från måndag den 15 januari fram till måndag den 2 juli. Du är välkommen att hoppa in som ny deltagare när som helst under terminens gång.

PLATS:

15 Januari till 26 Februari tränar vi inomhus i Saaxa Wellness & Educations lokaler på Prytzgatan 5 i Mölndal.

5 Mars till 2 Juli tränar vi utomhus vid det lilla utegymmet i Mölndals stadspark.

KONTAKT:

strongmummolndal@strongmum.se

PRISER & INBETALNING:

Klippkort 10 ggr 1500:- Drop In 180:- Betala till Bankgiro eller Swish och ange din mailadress samt Mölndal som meddelande! Bankgiro: 149-2214 Swish: 123 340 96 53

En Strong Mum instruktör finns på plats på avsatt tid oavsett väder.

Kom i sköna träningskläder anpassade efter väderlek.

När vi tränar utomhus får du gärna ta med en yogamatta eller ett liggunderlag att använda vid liggande övningar samt en picknickfilt till bebben.

Ta med vattenflaska och handduk vid behov samt ett efter träningsmål till er båda 🙂

Vi erbjuder alltid en provträningsvecka per termin då alla nya mammor har möjlighet att testa oss gratis. Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla koll på när nästa tillfälle blir.

Du får dock alltid testa på ett Strong Mum träningspass när som helst under terminen utan kostnad som ny mamma.

Prova på veckor VT 2018:

Vi har inga planerade prova på veckor i nuläget men håll er uppdaterade för att inte missa nästa 🙂

Vi vet hur viktigt det är att träffa andra mammor i samma situation och vill förutom träningen skapa en inspirerande och trevlig mötesplats för er. Vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans och bjuder alltid in våra Strong Mums till julavslutning, sommaravslutning samt ett Strong Mum event varje år.

Vill du också vara en del av oss. Kom och provträna redan denna vecka!

JUST NU!

  • Reducerat pris på terminskortet från maj månad! Träna så mycket du vill fram till 6 juli för 1600:-

Välkomna!

Priser och bokning

För priser och bokning

:-