My Studio_StrongMum_Small

Strong Mum är årets härligaste mammaträning för nyblivna mammor i Göteborg och Mölnlycke. Vi tränar i mindre grupper, där alla får individuell hjälp, för att säkerställa resultat, oavsett utgångsläge.

Med hjälp av vår egen kroppsvikt och redskap tränar vi rörlighet, flexibilitet, styrka och kondition under 50 minuter. Vi arbetar med funktionella rörelser för hela kroppen som kommer att göra dig stark i din vardag som nybliven mamma.

En effektiv och anpassad träning säkerställer att du tränar på rätt sätt och bygger upp din kropp på nytt efter graviditeten. Med Strong Mum kommer du snart att känna dig stark, rörlig, fast, hälsosam och balanserad igen.

Konceptet passar alla mammor som vill göra en förändring och komma i form igen och du väljer själv om du vill träna en eller flera gånger i veckan. Barn är självklart varmt välkomna!

För mer information kontakta strongmum@my-studio.se

För regelbunden uppdatering samt annat skoj, följ Strong Mum på facebook och Instagram!

Information

STRONG MUM grupper VT 2017 med start 9 januari:

City: Måndagar klockan 10.15 Tisdagar klockan 11.00 Onsdagar klockan 10.00 Torsdagar klockan 11.45 och 17.00 Fredagar klockan 10.00 (OBS inomhus!) Lördagar klockan 10.00 (OBS inomhus!)

Mölnlycke: Torsdagar klockan 10.00 (med start 9/3).

Terminen:

Vårterminen 2017 sträcker sig från måndag den 9 januari fram till fredag den 7 juli. Du är välkommen att hoppa in som ny deltagare när som helst under terminens gång. OBS! Vi erbjuder nu ett pass per vecka under hela sommaren på tisdagar kl 10.00 med Pratz!

Plats:

City: Januari till April tränar vi inomhus på My Studio Södra vägen 43 (bokning krävs!)

April till Juli tränar vi utomhus på Heden i centrala Göteborg så länge vädret tillåter måndag till torsdag. Fredag och lördag tränar vi inomhus. Vid regn tränar vi inomhus i studion oavsett dag (bokning krävs).

Mölnlycke: Intill det lilla ”utegymmet” vid Massetjärn utanför Wallenstamhallen i centrala Mölnlycke.

Det finns lekmatta inne i studion som bebisen får mysa på under träningspasset och det går att parkera barnvagnen utanför studions fönster om hen sover. Insläpp sker tidigast 15 minuter innan passet startar. Använd inomhusskor eller strumpor.

Vid utomhusträning ta gärna med en yogamatta eller ett liggunderlag att använda vid liggande övningar samt en picknickfilt till bebben.

Bokning:

Gäller ej tränande i Mölnlycke!

Bokningen är öppen året runt även om vi tränar utomhus mellan april och juli. Är det bra väder under denna period är dock ALLA mammor välkomna (bokade eller ej). När det regnar flyttar vi in i vår studio och då gäller bokningen eftersom antalet tränande är begränsade.

Du bokar din plats på strongmum.se genom att skapa ett konto. Logga sen in och boka din plats. Varje veckas träningspass läggs ut för bokning på söndagen innan någon gång mellan kl 16.00-19.00.

Avbokar gör du senast en timme innan klassen startar genom att skicka ett mail till strongmum@my-studio.se eller sms till 070-6309747. Utebliven bokning debiteras med ett klipp.

Drop in tränande är välkomna så länge plats finns!

Provträning:

Du får alltid testa ett Strong Mum träningspass utan kostnad. Tränar vi utomhus är du välkommen att delta när det passar dig och tränar vi inomhus behöver du boka din plats här. Skapa ett konto och logga in för att sedan boka dig som prova på. Välkommen!

Just nu

  • SOMMARTRÄNING! Varje tisdag mellan 11/7 och 15/8 kommer Pratz att hålla ett Strong Mum pass i studion kl 10.00!
  • Strong Mum mammaträning finns nu även i Mölnlycke! Jippie säger vi! Läs mer HÄR.

Välkomna!

Priser och bokning

För priser och bokning