Årets peppigaste tävling är

tillbaka i höst!

Det här är Womens boost challenge!

WOMENS BOOST CHALLENGE
ger dig en riktig, ja BOOST!

Och vet du vad.. denna omgång DUBBLAR jag din BOOST!

Det här är höstens peppigaste kom-igång tävling för dig som kvinna och tusentals kvinnor runt om i Sverige har redan deltagit med fantastiska resultat.

Tävlingen passar perfekt till dig som vill göra en förändring och komma igång med din träning, få bättre kostvanor, hitta balansen och må bättre, men vet inte riktigt i vilken ände du ska börja.

Du är motiverad och önskar att bli starkare, sundare, tajtare, piggare, lättare, gladare och blir dessutom sporrad av att göra resan tillsammans med hundratals andra kvinnor i Sverige.

Du får allt du behöver för att få en riktigt bra start och möjligheten att lyckas nå dina slutgiltiga mål.

Tävlingen går ut på att du under åtta veckor tränar regelbundet (3-4 ggr/vecka), hittar lösningar till vardagsmotion samt väljer mat som gör dig gott från insidan och ut. Kvinnan med bäst resultat (som minskat mest i vikt och midjemått och/eller gjort den största personliga resan) efter åtta veckor vinner inte bara hälsan och en ”ny kropp” utan också ett fint pris bestående av nya träningskläder, vattenflaska i stål, träningsband, miniband och massor av fantastiska kosttillskott.

Det häftigaste av allt är att vi gör detta tillsammans 🙂

Det här ingår!

Det kostar 169:-/månad (totalt 338:- för 8 veckor) att delta i Womens Boost Challenge och då ingår allt du behöver såsom:

– Två olika träningsupplägg (ett nytt var 4e vecka) med fyra träningspass som du tränar 3-4 ggr/vecka (tre styrkepass och ett cardio) och du väljer själv om du vill träna hemma (utan redskap) eller på gym (med redskap). Du kan när som helst byta upplägg vid behov. OBS! Väljer du hemmaträning så får du tre träningspass för hemmaträning och ett extrapass för gym samt om du väljer du gym så får du tre träningspass för gym och ett extrapass för hemmaträning.

– Kostrekommendationer som passar oavsett eventuella kostavvikelser.

– Inspirerande recept! 10 st. frukostrecept, 10 st. lunchrecept, 10 st. middagsrecept och 10 st. mellanmålsrecept (passar blandkost).

– Månadens recept (ett nytt recept var 4e vecka)

– Viktiga tips & råd som hjälper dig att lyckas

– Tillgång till min app och webbportal där du hittar allt material och filmer på alla övningar

– Inträde till Womens Boost slutna FB grupp

– Kontakt med mig under hela resans gång

Allt finns lättillgängligt i min app!

start och anmälan!

WOMENS BOOST CHALLENGE drar igång måndag den 2/9 och pågår tom. måndag 28/10.

Anmälan öppnar en vecka innan tävlingsstarten dvs. måndag den 26/8 kl. 07.00!

OBS! Efter tävlingen har du möjlighet att fortsätta träna tillsammans med mig och Womens Boost för en kostnad på 169:-/mån. Då får du nya träningsupplägg och månadsrecept var 4e vecka så länge du önskar. OBS. Du behöver själv avsluta din boost efter tävlingen om du inte vill fortsätta efter dessa åtta veckor!

Du har sen möjlighet att fortsätta:

169kr/månad

\

Ett periodiserat träningsupplägg var 4e vecka uppdelat på tre obligatoriska träningspass per vecka samt ett bonuspass

\

Ett kostupplägg var 4e vecka

\

Värdefulla tips och råd för att ta dig i mål

\

Månadens recept var 4e vecka

\

Tillgång till min app som ger dig allt material inklusive utförliga träningsvideor

\

Inträde till vår slutna Facebookgrupp där du inspireras av andra

\

Ingen bindningstid!

\

En coach på axeln och kontakt med Linda under vardagar

Det här är Womens Boost!

Womens Boost – Effektivt och Enkelt onlinekoncept till dig som verkligen vill göra en förändring!

Konceptet som kommer att förändra ditt liv är anpassat efter dig som kvinna med målet att bli starkare, gå ner i vikt, tajta till kroppen, bli piggare och gladare.

DU har motivationen och JAG ger dig redskapen som krävs för en snabb och hållbar förändring!

Varje månad får du ett periodiserade träningsupplägg, kostupplägg samt allmänna hälsotips och recept för att du på sikt ska ta dig dit du vill.

För endast 169:-/månad får du tillgång till min unika webb/applösning där vi har all kontakt och du får allt ditt material.

Du väljer själv om du vill träna hemma (utan redskap) eller på gym (med redskap) och får ditt träningsupplägg anpassat därefter.

Du bestämmer också hur länge du vill fortsätta din boost och det är enkelt att avsluta när som helst.

Frågor och svar

Skillnaden på Womens Boost och ”vanlig” PT?:

I över 20 år som PT och Coach har jag till 90% tränat kvinnor. Kvinnor med liknande mål, drömmar, utgångsläge, begränsningar och förutsättningar. Jag kan kvinnokroppen, jag vet hur vi fungerar, jag vet vad ni oftast vill ha och jag vet vad vi behöver! Därför har jag skapat Womens Boost!

Min dröm och mitt mål är att hjälpa så många kvinnor som möjligt att faktiskt göra DEN där förändringen en gång för alla utan att lägga en förmögenhet och till och med utan att behöva ha tillgång till ett gym eller några som helst redskap. Jag vet att det är möjligt!

Väljer du PT online får du ett personligt upplägg anpassat efter just dig, dina mål och dina förutsättningar. Konceptet Womens Boost är anpassat efter dig som kvinna!

För vem passar Womens Boost?
Svar: Konceptet passar alla kvinnor som vill göra en förändring och ”ta kontroll” över sin kropp. Du är målmedveten och har bestämt dig men vet inte riktigt hur du ska börja. Du önskar tappa några bekvämlighetskilon, tajta och forma kroppen samt öka ditt välmående och välbefinnande.

Vad kostar det?
Svar: 169:-/månad

Hur betalar jag?
Svar: Du registrerar ditt betalkort vid registrering och sen dras det 169:-/månad direkt från ditt kort.

Hur länge bör jag fortsätta med konceptet?
Svar: Konceptet är anpassat så att du ska kunna använda det precis så länge du vill då jag periodiserar ditt upplägg så att du hela tiden inspireras, utvecklas och blir starkare. För att få fina och hållbara resultat rekommenderar jag dock att du tränar med Womens Boost åtminstone under tre månader.

Hur avslutar jag Womens Boost?
Svar: Du avslutar din boost själv och precis när du vill med en enkel knapptryckning via portalen alt. kontaktar mig via appen.