om my studio

CEO and Founder

linda jonsson

Med stor passion, bred kunskap och mycket hjärta grundade jag företaget MY STUDIO för 10 år sedan med en dröm om att ge skön energi till alla tränande, inspirera till nytänkande, sprida träningsglädje och ge människor en skönare vardag, på riktigt.

Jag är utbildad Idrottsvetare via Umeå universitet, personlig tränare, hälsocoach, kostrådgivare och instrukör och har jobbat med träning och hälsa i över 20 år ute på gym, på företag, i min egna träningsstudio och nu online.

Idag erbjuder jag onlinekonceptet Womens Boost, PT Online, olika träningsguider, personliga träningsevent och träningsresor till Kroatien via mitt företag MY STUDIO.

Jag vet att det är de små detaljerna som gör de stora skillnaderna, vilket genomsyrar mina produkter.

Jag är så förväntansfull över att få följa med dig på din resa mot en bättre version av dig!

Linda Jonsson

CEO & Founder
@lindajonssonse

Jag vill hjälpa dig mot:

En bättre version av dig själv!

Womens Boost

Mitt populära onlinekoncept Womens Boost har hjälpt hundratals kvinnor runt om i Sverige att bli starkare, piggare, gladare och tajtare med hjälp av effektiv träning och enkel kosthållning. Konceptet är anpassat efter dig som kvinna och du väljer själv om du vill träna hemma eller på gym.

Läs mer och hoppa på idag!

169:-/månad

Personlig träning online

Här får jag sitta på din axel och coacha dig mot nya mål.

PT online passar dig som har specifika mål, behov, eventuella begränsningar och skador där du får ett personligt tränings- och kostupplägg anpassat utifrån dig och dina mål.

Jag rekommenderar att byta upplägg var 8-10 vecka för bästa resultat.

599:-/upplägg

Kost- och träningsguider

Mina tränings- och kostguider är här för att förenkla din vardag. Du vet vad du vill och behöver men har svårt att ta dig dit på egen hand.

Du väljer helt enkelt en kost- eller träningsguide som passar dig just här och just nu!

MAMA BOOST är för dig som är gravid och vill ge dig själv bra förutsättningar under graviditeten samt inför förlossning och livet som nybliven mamma. STRONG MUM är guiden för dig som är nybliven mamma och vill komma igång igen på ett skonsamt sätt för att stärka dig från insidan och ut. NY PÅ GYMMET hjälper dig att komma igång på gymmet oavsett om du haft ett uppehåll eller är nybörjare, STARK PÅ GYMMET 3-SPLIT & 4-SPLIT är för dig som vill bygga dig stark på gymmet och min RECEPTGUIDE ger dig inspiration i köket.

Hitta guiden för dig här!

Från 199:-

Träningsevent

Håll utkik inför nästa mysiga träningsevent 🙂

Datum och plats presenteras inom kort!

Träningsresa till Kroatien

21-28/9-24 reser jag ner till Kroatien och mysiga Losinj för en aktiv semesterresa tillsammans med dig. På plats i detta trevliga lilla samhälle varvar vi mellan svettiga träningspass, poolhäng, välsmakande mat, kristallklart hav, vandringar och semester med avkoppling på **** spahotell vid havet.

Läs mer och boka här!