Superhjälte!

Just nu är min stora kille upp över öronen förälskad i superhjältar. Ju starkare, snabbare och häftigare färdigheter desto bättre. Det här resulterar i många intressanta ”träningspass” som han kallar dem då vi tillsammans försöker att vara lika smidiga, modiga och våghalsiga som Spindelmannen, Hulken och Batman. En stund som både jag och W uppskattar.

Jag är otroligt glad över att han älskar att röra på sig och vill uppmuntra det på alla sätt. Oftast tycker han att han kan bräcka mig (vilket han dessutom gör) men ibland är mamma lite häftig och ganska stark. I dag har vi stått på händer, huvudet och byggt hinderbana som vi tagit oss igenom som Ninja Turtles.

Det är fantastiskt att se hur han den ena sekunden rör sig smidig som en katt för att sen explodera som en Gepard på jakt. Han har perfekt teknik i sina lyft trots att han aldrig fått en genomgång i hur han ska lyfta och han är uthållig, stark, rörlig samt balanserad med en fantastisk kroppskontroll.

Det är otroligt vilka färdigheter vi ”föds” med och jag skulle vilja be alla barn att hålla fast vid dessa. Bli aldrig en stel kontorsråtta som glömmer bort glädjen i rörelse och lek. LEV!

På tal om superhjältar så hittade jag i dag denna poster. Kanske får den flytta hem till mig och mitt sängbord som en påminnelse om att jag ibland är lite häftig och ganska stark <3

superhjälte + mammaPostern av Misspapperista finns bland annat på Lillaliv för 129:-

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *