Sneak peek på My Studio!

Efter fyra dagar med strömlös lokal har vi äntligen rätt ut alla frågeteckan och nu är elen igång i min studio. Wihii! Det innebär att vi äntligen kan börja jobba med den!

Just nu ser den inte speciellt rolig ut med de lilanyanserade väggarna och diverse inbyggda/tillbyggda hyllsystem men.. om den månad ska den se lite annorlunda ut.

Jag önskar att jag hade ett mer vidvinkelperspektiv på min telefon men bilderna blir inte bättre än så här. Ni får helt enkelt en lite sneak peek för jag veeet att ni är så nyfikna.

Det första projektet är att riva hyllsystem samt två utbyggda väggar. Sen kommer en elektriker för att fixa ett virrvarr av kablar och kopplingar samt om en vecka kommer pappa, min hjälte och gör alla väggar, tak, element och snickerier vackra.

Vad tror ni?!

My studio in the making

Rummet som nås från gatan tänker jag använda till Pt kunder, Strong Mums, företag samt andra grupper. Det blir fri golvyta med pull up bar på väggen, trx, olympiska ringar och förhoppningsvis ett rep från taket. Redskap som hopprep, gummiband, bollar, hantlar, foamroller, yogamattor mm kommer att finnas lättillgängliga i snygg fövaring. Trappan leder upp till den egentliga ingången med hall, toalett samt omklädning.

My Studio ny PT studio i Göteborg

Här ses rummet mot gatan uppifrån trappan istället. Visst är fönstret fantastiskt och takhöjden på ca 5 meter ger rummet sådan härlig rymd.

My Studio Personlig träning i Göteborg

Här är det mindre rummet som kommer att prydas med ffa spegel, skivstång samt kettlebells.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *