My Studio_PT_Small

Att träna rätt är en förutsättning för synliga och varaktiga resultat medan ett realistiskt uppsatt mål och ett strukturerat upplägg är två avgörande faktorer som kommer att ta dig hela vägen.

Oavsett målsättning och tidigare träningserfarenhet får du hjälp med ovanstående och tillsammans med en personlig tränare blir du coachad till säker, effektiv, rolig och varierad träning just för att du ska ta dig till en ny nivå.

Vi finns i Göteborg och kan anpassa träningspassen efter dina önskemål och behov vilket gör att träningen kan ske såväl inomhus som utomhus. I vår träningsstudio, hemma hos dig eller på ditt företag samt med eller utan redskap.

Personal training

10 Week Challenge!

Har du motivationen och viljan men inte tiden eller kunskapen till att ta dig hela vägen i mål på egen hand? Vi har lösningen!

Från och med våren 2016 erbjuder vi ett helt nytt koncept för dig som vill få snabba resultat och är redo att jobba för det!

My Studio 10 week challenge är en av våra tuffaste utmaningar som kommer att ge dig en riktig kickstart och fina resultat med hjälp av skräddarsydda träningspass och anpassad kosthållning.

Under 10 veckor får du träna tillsammans med en Personlig tränare tre gånger per vecka samt att du får både hjälp och inspiration till att hitta ett kostupplägg som passar just dig. Allt börjar med en veckas renande Detox- kur tillsammans med energigivande träningspass där vi lägger grunden inför de kommande veckorna.

Detta ingår i konceptet:

*3 Pt timmar/vecka (30 timmar med Pt)

*1 veckas upplägg för renande Detox-kur

*Kostupplägg samt recept längs vägen

*Träningsplanering

*Coachning

*Vägning och mätning

Platserna är begränsade och vi tar endast emot en person var 10e vecka.

Pris: 10 veckor 28.000:-

En personlig tränare hjälper dig att både sätta samt uppfylla mål. I ett nära samarbete balanserar vi både kost och träning för att du ska ta dig just dit du vill på ett säkert och effektivt sätt.

Pris: 10 gånger 55 minuter 8.500:-

Det är alltid roligt att träna tillsammans och hos oss kan du välja att träna ihop med någon du tycker om, för dubbel upplevelse och billigare peng.

Vi hjälper er att nå specifika mål och anpassar träningen så att den passar er båda.

Kom tillsammans med din man, fru, barn, vän eller kollega och utmana varandra till att uppnå mål.

Pris: 10 gånger 55 minuter 10.000:-

Är ni ett kompisgäng, ska ni ha möhippa, svensexa, födelsedagskals eller vill kanske hela familjen träna tillsammans? Vi erbjuder gruppträning på plats i studion, på ditt företag, hemma hos er eller utomhus i ett närliggande grönområde. Kom en timme som en happening eller boka in er regelbundet för att nå uppsatta mål tillsammans.

Pris: 1 x 55 minuter 1.500:- 10 gånger 10.000:-

Vi gör så att din träning blir av genom att erbjuda personlig träning på hemmaplan inom Göteborgsområdet. Vi tar med det som behövs på plats och du behöver bara infinna dig på utsatt tid.

Äntligen har alla tid att träna!

Pris: 10 gånger 55 minuter 11.000:-

Vill du och ditt företag satsa på en välmående personal för att öka produktivitet och lönsamhet? Vi kommer ut till ditt företag och tar med allt som behövs.

Vi anordnar också föreläsningar, hälsofrukost, hälsomingel och kan skräddarsy det mesta som har med kost och träning att göra.

Pris: 10 gånger 50 minuter 11.000:-

När du har bestämt dig för att ta kontrollen och göra en aktiv förändring kan en personlig tränare hjälpa dig med att:

– bli starkare, rörligare, snabbare, piggare, gladare

– förbättra din kondition

– njuta av en skadefri kropp

– ta tillbaka din kropp efter en graviditet

– bli inspirerad

– förbättra din teknik

– gå ner i vikt

– få bättre hållning

– tighta till kroppen

För priser och bokning