My Studio_original_Small

Vi på MY STUDIO brinner för det vi gör och på så sätt vill vi ge skön energi till alla tränande – oavsett om uppdraget är att inspirera till nytänkande, sprida träningsglädje eller ge människor en bättre vardag.

Alla har olika behov, önskemål och förutsättningar. My Studio består därför av ett flertal olika affärsområden som stimulerar till människors hälsa och välmående:

• My Studio Personal Trainer erbjuder effektiv och rolig träning – nära dig! Vi vill göra din träning lättillgänglig, så att den blir av och dörför finns vi där du är: i vår PT Studio på Södra Vägen 43, hemma hos dig, på ditt företag eller utomhus i ett nära grönområde. Du bestämmer! Vi ser tillsammans till att du når dina mål!

• My Studio Strong Mum är Göteborgs hetaste mammaträning som hjälper alla nyblivna mammor att komma tillbaka efter en graviditet på ett säkert och effektivt sätt. Under sommarhalvåret tränar vi utomhus och under vinterhalvåret tränar vi inomhus. Barn är självklart välkomna!

• My Studio Diet Coach finns till för dig som vill göra en livsstilsförändring. Vi hjälper dig att stärka relationen till rätt kost vilket i sin tur leder till förbättrade träningsresultat, viktnedgång, ökad energi, bättre välmående och en sund känsla. Att äta rätt måste vara gott och roligt!

• My Studio Detox är en kur anpassad efter dig som har fastnat i dåliga matvanor, känner dig trött, uppsvälld eller bara behöver en nystart. Konceptet är enkelt, tidsbesparande och välsmakande. Du kan välja mellan tre- eller femdagars kur, beroende på vilka resultat du vill ha.

• My Studio Music levererar rätt sound till dina träningspass. Oavsett om du sitter på cykeln, är ute på en löprunda eller ska träna ett pass i gymmet kommer musiken att lyfta dig.

Vi på My Studio vet att det är de små detaljerna som gör de stora skillnaderna.

Välkommen till oss!

– Linda Jonsson CEO and Founder