Före och efter!

Jag tror minsann att jag utlovade före och efter bilder när vi startade vårt lägenhetsprojekt för snart 1,5 år sedan, men jag har slarvat lite och inte bjudit på så många bilder. Jag skyller på en dålig kamera som inte gör lägenheten rättvis men nu när vi haft en proffsfotograf hemma blir det lite enklare.

Vi är mitt inne i visningsveckan (ja, lägenheten ligger nu ute till försäljning) och det är otroligt roligt att piffa, fantastiskt bra (och jobbigt) att städa i varenda liten vrå och onödigt spännande att invänta slutresultatet.

Varenda liten överbliven sekund går åt till att dammsuga lister, dammtorka, putsa fönster, städa garderober, torka dörrar och skåp, städa ugn och få lägenheten fin inför torsdag. Men, jag tar en kort paus för att visa er det ni inte sett tidigare.. före bilder. Jag har nästan förträngt och glömt bort hur otroligt mycket tid och kärlek vi lagt på denna lägenhet. De tagna förebilderna ser dessutom mycket bättre ut än hur det var i själva verkligheten. Mannen som hade lägenheten innan hade knappt städat den på 40 år så det var äääckligt!

Vinklarna är inte detsamma på före och efter bilderna, men ni ser skillnaden ändå. Hoppas att ni gillar förvandlingen!

Vardagsrum före..

före renovering

Vardagsrum efter..

vardagsrum efter

sovrum före..

sovrum före

sovrum efter..

sovrum efter

barnrum före..

barnrum rum före

barnrum efter..

barnrum efter

barnrum nummer två före..

barnrum 2 före

barnrum nummer två efter..

barnrum 2 efter

kök före..

kök före

kök efter..

kök efter

badrum före..

badrum före

badrum efter..

badrum efter

gästtoalett före..

gästtoalett före

och gästtoalett efter..

gästtoalett efter

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *